שפה שוויונית – גם בכיתה

ההרצאה מציעה מגוון כלים פרקטיים ורעיונות חדשים ליצירת שפה שוויונית בכיתה. בהרצאה נבחן כיצד המילים וההקשרים בהם אנחנו משתמשים יכולים לעצב את חוויית הלמידה, כיצד נוכל להימנע משימוש בשפה שמחזקת סטריאוטיפים מגדריים, איך נדבר על נושאים כמו הצלחה, חוויות ומרכיבי זהות מבלי להחיל שיפוטים מגדריים ועוד. 

במהלך המפגש, נעסוק בדרכים יצירתיות ומעשיות להטמיע שפה שוויונית בכיתה, כך שתהפוך לחלק בלתי נפרד מהשיח היומיומי. נדון כיצד ניתן לשלב את הרעיונות האלו בשיחות חינוכיות, תוך הצעת פתרונות למצבים אמיתיים שמתעוררים במהלך ההוראה. ההרצאה תספק לך את הכלים להוביל שינוי משמעותי בכיתה, לייצר שיח שוויוני ומכיל, ולתמוך בכל תלמיד ותלמידה בדרך שתכבד את הייחודיות שלהם. מזמינה אותך להצטרף אלי למפגש שיעורר השראה ויתרגם את העקרונות השוויוניים לשפה מעשית ומועילה בכיתה שלך.

 

 

רוצה לקבל עוד כלים פרקטיים? מזמינה אותך לבלוג שלי על חינוך מיני במרחב החינוכי

הזמנת סדנא

סדנאות נוספות

הנחיית קבוצות בחינוך מיני – כלים, פרקטיקה והתנסות

בסדנה נלמד עקרונות בהנחיית קבוצות, נבין דינמיקה קבוצתית ותהליכי שינוי, ונתרגל התמודדות עם אתגרים מהשטח. דרך סימולציות, ניתוח סיטואציות ושיקוף אישי, נפתח מיומנויות ליצירת סביבה בטוחה, להתמודדות עם התנגדויות ולניהול תקשורת אפקטיבית. ניתן לקיים כסדנה חד-פעמית או קורס מתמשך.

בין גבולות להתנגדות

איך מתמודדים עם התנגדויות בקבוצות? איך שומרים על גבולות בלי לסגור את השיח? בהרצאה נשלב בין תיאוריה לפרקטיקה, נלמד כלים להתמודדות עם התנגדויות ונבין את מקומנו כמנחים ומנחות. דרך שיח מקצועי, דיון והתנסות, נעמיק בהבנת קהל היעד והמרחב הקבוצתי, כדי להפוך את ההנחיה שלנו לאפקטיבית ומדויקת יותר.

חינוך מיני בגיל ההתבגרות

ההרצאה תספק לאנשי ונשות מקצוע בתחום החינוך כלים פרקטיים וממוקדים, טיפים חשובים ודוגמאות מהשטח, כדי להוביל שיחות על מיניות בגיל ההתבגרות בצורה פתוחה, מכבדת ומיטיבה, תוך הבנת המאפיינים הייחודיים של גיל זה.

הדרכה פדגוגית

ליווי מקצועי לצוותים וארגונים בהטמעת חינוך מיני במרחבים חינוכיים – בתי ספר, חינוך לא פורמלי ותנועות נוער – עם דגש על התאמה לצרכים הייחודיים של כל מסגרת.

חיפשת תוכן מיוחד? הגעת למקום הנכון!

— הרשמה לניוזלטר שלי —

רוצה לקבל ממני עוד תוכן
מעולה בנושא חינוך למיניות
חיובית ומייטיבה
בבית ובמרחב החינוכי?!